U bepaalt, u kiest. Wij nemen u zorg uit handen.

 Maak nog één herinnering samen

 Een onvergetelijk afscheid

 Dementievriendelijke uitvaartzorg

Manon Snoeker en Anita Buikstra Uitvaart

Over ons

Maak nog één herinnering samen

Manon Snoeker Uitvaartbegeleiding werkt met twee uitvaartverzorgers: Manon en Anita. Wij hebben dezelfde werkwijze en kernwaarden.

Recht uit het hart!

Manon Snoeker

Mijn naam is Manon Snoeker (1968), geboren in Den Haag en sinds 1997 woonachtig in Drenthe. Ik ben uitvaartbegeleider en uitvaartspreker. Ik werk veelal in Drenthe maar heb ook ervaring met het regelen van een uitvaart elders in het land.

In een tijd dat voor u de wereld stilstaat, stap ik uw wereld even binnen. Met rust en tijd. De tijd om uw verhaal aan te horen, om mij een beeld te vormen van de overledene, van u en uw wensen. De praktische zaken die geregeld moeten worden, daar loods ik u doorheen. Stap voor stap. Ik leg u keuzes voor, ik reik ideeën aan.

U bepaalt, u kiest. Ik neem u zorg uit handen. Samen geven we het afscheid vorm. Een uitvaart regelen is maatwerk. Ik ga, samen met u, op zoek naar dat persoonlijke, dat de uitvaart van uw overledene uniek maakt.

Manon Snoeker Uitvaartbegeleiding
Anita Buikstra Uitvaart

Anita Buikstra

Al jarenlang jaar is Anita uitvaartbegeleidster, werk dat zij met veel bezieling doet.

Anita: “Het afscheid is een bijzonder moment in het leven, een moment om goed bij stil te staan. Een laatste gezamenlijke uiting van respect, zorg en liefde; het maken van een dierbare herinnering. Een persoonlijk afscheid biedt troost. Ik vind het elke keer weer bijzonder hoe ik word opgenomen in families en in korte tijd hun vertrouwen krijg om hen te ontzorgen in de dagen van afscheid.”

Zoveel verschillende mensen met ieder hun eigen wensen; Anita kan goed luisteren, denkt mee en reikt alle ideeën aan om het afscheid passend bij de overledene te laten zijn. Anita is een organisatorisch talent en begeleidt de families op een betrokken en informele manier.

Wat mensen over ons zeggen

Wilt u meer informatie?

De informatie op deze website is uiteraard maar een kleine kennismaking. Heeft u meer vragen of wilt u persoonlijk kennismaken en een en ander al eens doorspreken, neemt u gerust contact met ons op.