Recht uit het hart: uitvaartbegeleiding op maat!

Direct contact? Bel: (06) 29 58 69 67

 Maak nog één herinnering samen

 Een onvergetelijk afscheid

 Dementievriendelijke uitvaartzorg

Tarieven

Een afscheid is maatwerk.

Graag wil ik transparant zijn over de kosten van een uitvaart. Er gaan veel verhalen over de tarieven in uitvaartland. Het is onmogelijk om te zeggen “dit kost een uitvaart”, want de kosten hangen samen met de keuzes die u maakt. Gedurende het proces zal ik u steeds informeren over de financiële consequenties van de keuzes die u maakt. Samen met u bewaak ik uw budget.  U ontvangt vroeg in het traject een begroting van de kosten, sommige dingen kunt u dan, desgewenst, nog bijstellen.

Wilt u al op voorhand een indicatie hebben, belt u mij op voor een vrijblijvend gesprek. Samen nemen wij uw wensen door en daarna ontvangt u van mij een samenvatting van ons gesprek, van uw wensen en een begroting van de kosten die uw wensen met zich meebrengen.

Verzekeringen

U bepaalt zelf wie u begeleidt bij het afscheid, ongeacht waar u verzekerd bent.
U kiest de uitvaartbegeleider die bij ú past.

Wanneer u een kapitaalverzekering heeft, dan wordt er een geldbedrag uitgekeerd, dit bedrag kunt u terugvinden op uw polis.

Er zijn ook naturaverzekeringen, dat is een pakket van diensten. De verzekeraar zal dan een bepaald bedrag uitkeren wanneer u geen gebruik maakt van hun diensten. Ook dit bedrag kunt u terugvinden op het overzicht van uw verzekeraar.

Soms is er een lidmaatschap van een vereniging, het is goed om even na te gaan wat er uitgekeerd wordt. Als u wilt, neem ik voor u contact op met de verzekeringsmaatschappij, om het overlijden te melden en het verzekerde bedrag te laten uitkeren.

In alle gevallen geldt, u mag zelf kiezen wie het afscheid begeleidt. De kosten van de uitvaart houden we gedurende het hele proces nauwlettend in het oog: u weet waar u aan toe bent.

Rietland 24
7909 HP Hoogeveen
KvK: 54583721

Mobiel: (06) 29 58 69 67
info@manonsnoeker.nl
Privacy Statement

Logo-DvUv300transp-300x299