Recht uit het hart: uitvaartbegeleiding op maat!

Direct contact? Bel: (06) 29 58 69 67

 Maak nog één herinnering samen

 Een onvergetelijk afscheid

 Dementievriendelijke uitvaartzorg

Uitvaartzorg

Werken met mijn hart, dat is voor mij de essentie. In een tijd dat de wereld voor u stilstaat, verplaats ik mij in u en in de overledene. Met empathie, met organisatietalent en met het vermogen om goed te luisteren, help ik u de uitvaart te verzorgen. Ik reik u de mogelijkheden aan, want je kunt pas bewuste keuzes maken als je weet wat er te kiezen valt. Ik ben helder over de mogelijkheden en de daaruit voortvloeiende financiële consequenties. U bepaalt, u kiest. Alles wordt geregeld, tot in de kleinste details.

Natuurlijk heb ik de tijd voor u, natuurlijk ben ik betrokken, dat is zo vanzelfsprekend. Ik denk met u mee, ik kom met voorstellen en bouw rust in zodat u ontzorgd wordt en zich kunt richten op afscheid nemen.

Mijn drijfveer: het verschil maken voor u. Een warm en waardig afscheid waar u met een goed gevoel op terugkijkt.

Dementievriendelijke Uitvaartverzorger

Het is vanzelfsprekend om iemand met dementie te betrekken bij afscheid en uitvaart.
Daarom ben ik opgeleid tot dementievriendelijke uitvaartverzorger. Herkenning, erkenning, rust, geduld en kennis van zaken. Weten hoe je iemand met dementie kunt helpen en oog hebben voor wat mensen met dementie nog wél kunnen, dan kun je de mens met dementie een veilige omgeving bieden om afscheid te nemen.

“They may forget your name, but never how you make them feel”
Maya Angelou

Rietland 24
7909 HP Hoogeveen
KvK: 54583721

Mobiel: (06) 29 58 69 67
info@manonsnoeker.nl
Privacy Statement

Logo-DvUv300transp-300x299